De Belgische Vakbeweging (1930)06 (1930)
"Collection: Belgische Vakbeweging : officieel orgaan der Syndikale Kommissie van België : officieel orgaan van het Belgisch Vakverbond; Series: De Belgische Vakbeweging (1930); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"