fi000726: SOM - Louis Tobback + Studiogesprek - SOM; Boesmans, Fonny; De Maeyer, Lieve; Vanden Houden, Joëlle; Panier, Koen; Van Dyck, Fons; Galle, Carla
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 27 mei 1988. Een reportage/portret van Louis Tobback, de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken. Daarna een studiogesprek met Fonny Boesmans en Karel Van Miert over de politieke actualiteit, de komende gemeenteraadsverkiezingen."