'Het zijn slechts mooie mannen den dat is alles'. De mannelijke pin-up door vrouwenogen - Goedhart, Vera (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Vera Goedhart Fonds Suzan Daniel (FSD)"