Perestrojka : een nieuwe visie voor mijn land en de wereld : het vervolg - Gorbatsjov, Michail (Utrecht: Spectrum, 1988)
"Met de volledige tekst van de rede voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties op 7 december 1988"