Op een oude fiets moet je het leren : vrouwen en pedofilie - Sax, Marjan; Deckwitz, Sjuul (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Marjan Sax ; Sjuul Deckwitz Fonds Suzan Daniel (FSD)"