gou000568: Reclame-ontwerp voor matrassen - Wilchar
"Ontwerp van een reclame voor matrassen: de afbeelding van een figuur, waarvan enkel een pluk haar uitsteekt, in een enorm bed . De tekst: vous dormirez ainsi centraal. Linksboven gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"