fo012394: Manifestatie tegen fascisme en oorlog in Gent
"Fotomontage van zwart-witfoto's van de manifestatie tegen het fascisme en oorlog in Gent, 11 november jaren 1930. In het midden is Gust Balthazar te zien. Er worden borden gedragen met opschrift: Door fascisme oorlog en ellende. Door socialisme vrede en welvaart - Mussolini is bezig met de Abessiniërs te beschaven - De oorlog komt moeder ga voor uw kindje staan. Opschrift achteraan: Een paar kiekjes van de grootsche manifestatie op 11 November te Gent tegen fascisme en oorlog gehouden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"