fo028742: Inauguration du parc de culture et de repos; La Propagande IV - Russ-Photo
"Zwart-witfoto van een stoet door de straten van Moskou, ter gelegenheid van de opening van een park. Sovjet-Unie. Jaren 1920. Russische foto's FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"