af007037: Strijdfeest voor de 36 uren - Boumans, Robert; Culturele Centrale; ABVV-gewest Brussel-Halle-Vilvoorde; Van de Borne, Willy
"Affiche uitgegeven in 1978 door de Culturele Centrale en het ABVV Brussel-Halle-Vilvoorde voor de 36 urenweek. Tekst: Strijdfeest voor de 36 uren. Zondag 30 april 78, 18u Magdalena zaal Brussel. Sprekers: Georges Debunne, syndikale delegees (sic). Doorlopend programma: Tierra del Fuego, Wannes Van de Velde, Het Trojaanse Paard, Internationale Nieuwe Scene. Volksbal met Raymond Van het Groenwoud. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"