af000185: Lijstduwer Kamer, 9de opvolger Europa Jef Sleeckx - SP-afdeling Turnhout; Wagemans, Dirk
"Affiche uitgegeven in 1999 door de Socialistische Partij (SP) Turnhout voor de Europese en de parlementsverkiezingen. Tekst: Lijstduwer Kamer, 9de opvolger Europa Jef Sleeckx. SP 3 sterk en sociaal www.mechturn.sp.be. Verkiezingsdrukwerk - Verantwoordelijke uitgever: D. Wagemans, R. Sniedersstraat 37, 2300 Turnhout. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"