pk001648: Nieuwjaarswens - FOS
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een vrouw uit Mali die een mand fruit op het hoofd draagt. Tekst binnenin : Xavier Verboven, Intergewestelijk Secretaris ABVV biedt u zijn beste wensen aan voor het nieuwe jaar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"