ls000310: Pamflettaire lino's van Albert Daenens - Daenens, Albert; Editions du Repos Bien Mérité (Albert Daenens : 20 linos pamphlétaires = 20 pamphlet-linos, 1929)
"Linoleumsnede in zwart-wit : Na tien jaar. Nummer 19 uit een reeks van 20 lino's van Albert Daenens, 1928. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"