Uraniumontginning voor de Belgische kerncentrales : impact op mens en milieu - Heller, David; De Kinder, Lieve; Diaz, Anna (Gent: CATAPA; FOTE; WISE, 2007)
"David Heller, Lieve De Kinder, Anna Diaz...et al. DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAAL"