af003220: Etentje - 't Uilekot (1990)
"Affiche uitgegeven in 1990 door 't Uilekot (Herzele) voor een etentje. Afbeelding: tekening van een bord, een wijnglas, een vork en een mes op een tafelkleed. Tekst: Zondag 18 Februari van 11 tot 15 u. etentje 't uilekot vzw. Menu: • Russisch Tonijnslaatje • Gevuld Varkenshaasje met Gestoofde Seizoengroenten en Kroketten of Vegetarische Schotel. Prijs: 350 fr. Kindermenu: 150 fr. Zaal Floréal Herzele V.V.Z. ART. 198.7. JERM 055/42 10 82."