fo012129: Volkshuis en kruidenierswinkel in Eine (1924)
"Zwart-witfoto van volkshuis en coöperatieve kruidenierswinkel Onze plicht in Eine (?), 1924. collectie Vankenhove FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"