637.829: Uitnodiging voor een vergandering van de stuurgroep "Begeleiding BLM-KUL-onderzoek"
"Collection: Martens Albert; Series: 637.7.4: Onderzoek naar de opvolging van voormalige mijnwerkers die een beroep gedaan hebben op de Begeleidingsdienst Limburgs Mijngebied; Level of description: File"