pr001097: Betoging voor algemeen stemrecht, Brussel, 1911 - Imprimerie Bénard
"Prent in zwart-wit voorstellend de portretten van Paul Heymans, Paul Janson en Emile Vandervelde. Tekst : Souvenir de la manifestation de Bruxelles, 15 août 1911. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"