vl000495: BSP
"Vlag van de BSP van Paal, 1957-1972. Op een rood veld, aan de broekzijde: een zwart-witte cirkel met daarin de rood-witte initialen BSP. Aan de vluchtzjde de plaatsnaamen en onderaan jaartallen. Geen franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"