fo019554: Schoolkoloniën Gent - Mathys
"Zwart-witfoto van een groep kinderen op de trappen voor het Museum voor Schone Kunsten in Gent, waarschijnlijk voor het vertrek op schoolkolonie naar zee. De kinderen hebben allemaal een hoedje (zuidwester) op. Jaren 1930. Opschrift vlag: Schoolkoloniën 9e wijk Gent FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"