543.612: Documentatiemap over de koningskwestie Leopold III en de samenstelling van het schepen-college van Antwerpen tijdens de oorlogsjaren - BSP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"