af005800: Aktiebeurs - Elcker-Ik; Borremans, L. (1974)
"Affiche uitgegeven in 1974 door Elcker-Ik (Gent) voor een beurs. Afbeelding: karikatuur van een man die bedreigd wordt door een reuzengolf. Tekst: INFO AKTIEBEURS. 1-2-3 november 1974. elcker-ik hoogstr. 9 gent. jeugdclub hoogstr. 15 gent. zat 2 nov. gehandikapten betoging Antwerpen. vrij van zegel art. 198: vzw. verantw. uitg. l. borremans p/a elcker-ik hoogstr. 9 gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"