af003235: Fêtes du 75e anniversaire Au Progrès - Imprimerie Coopérative Ouvrière; Au Progrès (1947)
"Affiche uitgegeven in 1947 door de coöperatie Au Progrès (Jolimont) voor de viering van hun 75-jarig bestaan. Afbeelding: tekening van het volkshuis van Jolimont met een vlag erboven. Tekst: 1872-1947 FÊTES DU 75e ANNIVERSAIRE. JOLIMONT 3 AOÛT 1947. AU PROGRÈS. SOCIÉTÉ COOPÉRATIVE. MAISON DU PEUPLE. BUREAUX. EXEMPT DU TIMBRE. I.C.O. LA LOUVIÈRE. Vertaalde tekst: 1872-1947 FEESTEN VAN DE 75e VERJAARDAG. JOLIMONT 3 AUGUSTUS 1947. AU PROGRÈS. COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP. VOLKSHUIS. BUREAUS. VRIJ VAN ZEGEL. I.C.O. LA LOUVIÈRE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"