af003987: Extreem rechts pakt u in! - Sdralevich, Teresa; Anti-Fascistisch Front; RésistanceS; Ligue des Droits de l'Homme; Humanistisch Verbond
"Affiche van Teresa Sdralevich uitgegeven in 2000 door het Anti-Fascistisch Front (AFF), RésistanceS, de Ligue des droits de l'Homme en het Humanistisch Verbond (HV) tegen extreemrechtse politieke partijen. Tekst: Extreem rechts probeert iedereen te vleien en dat bevalt sommigen. Maar, ze liegen. Zij beweren in dienst te staan van mensen, maar gebruiken ze alleen maar om aan de macht te komen; zij beweren sociaal te zijn, maar zijn voor een ulttraliberale maatschappij; zij beweren « schone handen » te hebben, maar maken zich regelmatig schuldig aan strafbare feiten. Laat je niet inpakken door hun leugens! Het Vlaams Blok, het FN enz. zijn geen partijen zoals de andere. Extreem rechts pakt u in! Een initiatief van: Anti-fascistisch Front, www.antifa.net, RésistanceS (www.resistances.be), Ligue des droits de l'Homme, Humanistisch Verbond Nationaal. Met de steun van: MRAX (Mouvement contre le racisme, l'anti-sémitisme et la xénophobie) vzw 't Uilekot, GSARA, Extrême droite? Non merci!, VLASTROV, Werkplaats voor Theologie en Maatschappij, Democratie 2000, Gemeenschapscentrum WABO, Netwerk-Vlaanderen, Imagine magazine. V.U. Ed Steffens - Fruithoflaan 104 - 2600 Berchem. Design: Teresa Sdralevich. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"