af004586: Mariette Mensch - SP; Wagemans, Dirk (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) (Meerhout) voor de parlementsverkiezingen en de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Mariette Mensch. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"