au000022: 11.11.11.-campagne 1992 - 11.11.11.
"Audio-opname van een radiospot voor 11.11.11.-campagne in 1992, infospot 2. 11.11.11. is de naam van een actie, maar achter 11.11.11. staat een heuse organisatie, en dat is het NCOS, het Nationaal Centrum voor OntwikkelingsSamenwerking. 11.11.11. laat enkel in het najaar van zich horen maar het NCOS is het hele jaar door actief. Het werkt zich vaak in het nieuws met standpunten en allerhande politieke acties omtrent de Derde Wereld. Wat het NCOS bindt is de inzet voor een rechtvaardige wereld samen met mensen uit de Derde Wereld. Over één ding is men bij het NCOS erg verdeeld, en dat is over levensbeschouwelijke en partijpolitieke overtuigingen want het NCOS is gewoon pluralistisch. Volgend weekend is het weer zo ver, dan wordt het NCOS weer even 11.11.11. en dan komen 25000 11.11.11.-ers op straat naar goede jaarlijkse gewoonte."