af004875: September-oktober 1999 - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 1999 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor hun programmatie voor de maanden september en oktober. Tekst: September-oktober 1999. Concerten. Zat 4 sept Lucky Dube, Zuid-Afrika. Woe 8 sept ToteMMusic aboriginal performance, Australië. Don 9 sept Kayan Kalhor & Shujaat Hussain Khan, Iran & India. Vrij 10 sept Herminia, Cabo Verde. Zat 11 sept Sidi bint Saad Connection, Zanzibar. Zat 18 sept. Inganji, Rwanda. Laafi Burkina Faso weekend. Vrij 1 okt Troupe Ganta, Troupe Sababugnuma, Troupe Warba de Mogtedo. Zat 2 okt Bil Aka Kora, Foofango + special guest: Chris Joris. Zon 3 okt film: Souko + lezing door Laarlé Naaba Tigré over 'Traditie & Moderniteit'. Vrij 15 okt Ashwini Bide, India. Woe 27 okt Mô Pah feat. Madjid Khaladj, première, België & Iran. Vrij 29 okt Wendo Kolosoy, Congo. Zat 30 okt Tu Nokwe, Zuid-Afrika. Expo. 13 t/m 29 aug Diana Bogaerts, schilderijen. 3 t/m 24 sept Patriské, installaties. VVK: ZuiderPersHuis - onthaal: Timmerwerfstraat 40 - 2000 Antwerpen - open van 12-7u, zon + maan gesloten; Fnac Antwerpen / Brussel / Gent / Luik; Eku Ticketshop: Kammenstraat 70 - 2000 Antwerpen. Info: tel.: 03/248.70.77, fax: 03/248.06.30, e-mail: wereldcultuur@kolgen.be, url: http://www.dma.be/cultuur/ZuiderPersHuis. Reservaties: 03/248.01.00, Waalse Kaai 14, Antwerpen. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis werkt met steun van de Nationale Loterij, het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Dienst Externe Betrekkingen en Administratie voor Kunst en van de provincie Antwerpen. ZPH40. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"