af007011: Fabrieksbezetting nv Claeys - Drukkerskollektief De Wrikker; DAF; Elcker-Ik (1977)
"Affiche uitgegeven in 1977 door het Daens Aktiefonds (DAF) en de volkshogeschool Elcker-Ik tegen de werkloosheid. Afbeelding: karikatuur van een man met bril en grote oren (Willy Claeys). Tekst: FABRIEKSBEZETTING N.V. CLAEYS gesprekken met STAKENDE DELEGUES EN ARBEIDERS vrijdag 14 jan te 20 uur in Billart Palace op Astridplein Antwerpen. Praktische organisatie DAENS AKTIEFONDS Volkshogeschool Elcker ik medewerking van de arbeidersorganisaties. drukkerskollektief DE WRIKKER VZW prinsstraat 20 2000 antwerpen 031 33 73 84. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"