af016591: Lily Boeykens, Moniek Darge, Moni Van Look over het vrouwentribunaal - Centrum voor Seksuele Voorlichting; Roscam, Guido
"Affiche uitgegeven in 1976 door het Centrum voor Seksuele Voorlichting (CSV) Gent voor vrouwenrechten. Tekst: Woensdag 9 juni 20u. C.S.V. Willem Tellstraat 13 Gent. Lily Boeykens, Moniek Darge, Moni Van Look over het vrouwentribunaal. Verantw. uitg. Guido Roscam, Nekkersberglaan 156 / 9000 Gent - Vrij van zegel, art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"