pk003297: Antiracistisch Wijkkomitee
"Postkaart gemaakt van een foto van een opgehangen en beschilderde affiche tegen racisme, uitgegeven in de jaren 1990 door de ASLK. Op de affiche staat een zwart-wit foto van een zwarte en een witte jongen met de armen om elkaars schouders en de tekst 'Tiskrimineel', de affiche is beschilderd met de deels Turkstalige tekst: 'Hoş geldiniz welkom meneer Deleu!'. Op de achterzijde van de postkaart staat 'Antiracistisch Wijkkomitee' geschreven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"