fo028838: Sowjet im Islam - Champroux, Georges
"© CISAC member Zwart-witfoto van het graf van Tamerlane (Timoer Lenk), Mongoolse krijgsheer en stichter van het Timoeridische rijk. Samarkand, Oezbekistan, jaren 1920. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"