af017784: Nicaragua. Steun de wederopbouw - Oxfam-Wereldwinkel; Vanlangendonck, Emmanuel
"Affiche uitgegeven in 1980 door Oxfam-Wereldwinkel Zaventem voor solidariteit met de Nicaraguanen. Tekst: AKTIE 11.11.11. ZAVENTEM. NICARAGUA. huis•aan•huis ophalen omslagen. projekt: inrichting 5 scholen in Nicaragua. verkoop nicaragua-koffie. 63 fr. 't pakje (gemalen of boontjes). doorlopend: info•stand. do. 6 nov. st-jozef en vr. 7 nov. st-martinus van 18u30 tot 22u. verzamelplaats: KULTUREEL CENTRUM aktieve vrijwilligers (vanaf 16 j.) zijn meer dan welkom. liefst boodschappentas meebrengen. STEUN DE WEDEROPBOUW. ONDER AUSPICIEN VAN DE DORPSRAAD EN DE SOCIALE RAAD ZAVENTEM. org.: oxfam-wereldwinkel zaventem vzw. vrij van zegel art. 198 p. 7. verantw. uitg.: e. vanlangendonck vijverstr. 11 1930 zaventem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"