598.046: Brief van Michel Tommelein aan Li de Man over bibliografische gegevens ivm werken van Hendrik de Man - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.3.3: Bibliotheek-bibliografie; Level of description: File"