PAK : orgaan van het Provinciaal Aktiekomitee (Antwerpen: PAK)
"Periodiciteit: vier maal per jaar Eerste nr.: 1937 Hoofdredactie: F. Christiaens, E. Van Herwegen (voorzitters) Redactie: R. Gilis, P. Knape, Wuyts-Poppe Beheer/Administratie: Kruishofstraat 138, Antwerpen (secretariaat) Drukker/Drukkerij: Drukkerij J. Paeshuys, Schoten"