te002542: Mensenrechten - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 2001. Tekening van de Amerikaanse president die aan zijn bureau zit, achter hem hangen verschillende doodshoofden. Een minister zegt tegen hem; Wij behoren niet meer tot de mensenrechtencommissie Mister President.... De President zegt; Hoe komt dat? FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"