af016208: Multatuliteater en Peter Aers stellen voor … Het leven zoals het nooit is geweest - Multatuliteater; De Nul, Danielle
"Affiche uitgegeven in 2010 door Multatuliteater Gent voor de toneelvoorstelling Het leven zoals het nooit is geweest. Afbeelding: silhouetjes op een kubus. Tekst: multatuliteater en peter aers stellen voor … het leven zoals het nooit is geweest. vrij 23 april - zat 24 april - do 29 april - vrij 30 april - zat 1 mei - do 6 mei - vrij 7 mei - zat 8 mei - 20u30. helena elshout - britt d'hooge - jan clays - jolien de ridder - jelle vanderbeken - steven verbeke. tickets & info: www.multatuliteater.be - danielle.denul@live.be - 0497 83 32 68 - vvk: 8, add: 9. voormalige school gustaaf callier - sint bernadettestraat 258 - 9000 gent. vu: danielle de nul - leeuwstraat 43 - 9000 gent - www.multatuliteater.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"