In het getal ligt onze macht: een politiek-wetenschappelijke analyse van de vakbondsledenevolutie in België, 1898-1995 - Vandaele, Kurt (Gent: Universiteit Gent, 2004)
"Kurt Vandaele Doctoraalscriptie, Universiteit Gent"