096.00044: Nota’s over info-dossiers van studie- en informatiecentrum vzw, ABVV-Sint-Niklaas
"Collection: ABVV-gewest Sint-Niklaas; Series: 096: Archief van ABVV-gewest Sint-Niklaas; Level of description: File"