af006013: Open Natuurdagen. 5 & 6 mei - Natuurreservaten; Ibens, Willy
"Affiche uitgegeven in 2001 door Natuurreservaten voor de Open Natuurdagen in het kader van de fusie tussen Natuurreservaten en De Wielewaal. Tekst: Open Natuurdagen. 5 & 6 mei. Info: 02/245 43 00 • www.natuurreservaten.be • e-mail: opennatuurdagen@natuurreservaten.be. Verantwoordelijke uitgever: Willy Ibens, Kon. St.-Mariastraat 105, 1030 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"