Gewestelijk Statutair Congres ABVV-Waasland : 30 november 1996 : programma + resolutietekst ' Rode draad naar 2000' - ontwerptekst, voorbereid door het Gewestelijk bestuur ABVV-Waasland ([S.l.]: ABVV-gewest Waasland, 1996)
"S/96/125"