fo004752: Tentoonstelling Hogeschool van de Arbeid in Gent
"Zwart-witfoto van een stand op de tentoonstelling van de Hogeschool van de Arbeid in Gent van 5 tot 13 augustus 1917. collectie Vankenhove FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"