fo000036: Cyriel-Camiel Blieck
"Zwart-witfoto, portret van Cyriel-Camiel Blieck. Doodsprentje. Opschrift: Ter nagedachtenis van Cyriel-Camiel Blieck, echtgenoot van mevrouw Sirène Missiean, Bijgevoegd Arrondissementssekretaris geboren te Meenen den 4 juni 1898 en er overleden den 3 november 1937, na een kortstondige ziekte. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"