med002828: Partito Socialista PSI
"Een rechthoekige sleutelhanger met daarop een afbeelding van het logo van de Partito Scoialista. Tekst op de sleutelhanger: Partito Socialista PSI. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"