st001792: De Wielewaal
"Kleine ronde sticker met de afbeelding van een wielewaal en de tekst: 'De Wielewaal / natuurbehoud = zelfbehoud'. De Wielewaal was een Vlaamse ornithologische vereniging. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"