De Orde der Geneesheren en het Europees Handvest ter bescherming van de Rechten van de mens - Bohez, Roel; Daem, Etienne; Dispa, Jef (Wondelgem: Belgische Liga Rechten v.d. mens, afd. Oost-Vlaanderen, 1977)
"Kritische rapport i.v.m. orde der geneesheren"