af003034: Jef Turf - KPB; Vonckx, Dirk (1981)
"Affiche uitgegeven in 1981 door de Kommunistische Partij van België (KPB) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Jef Turf. Tekst: JEF TURF KPB. V.U.: D. Vonckx, Sleepstraat 67, 9000 Gent. Vrij van zegel - Wetgevende verkiezingen 1981. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"