af005568: Georges Tichelbaut - SP (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) (Gent) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Georges Tichelbaut. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"