pr000805: 29e Gouwfeest Hoboken
"Prent in kleur, afbeelding van een affiche van Ebinger uitgegeven in 1949. Tekst op de prent: 29e Gouwfeest Hoboken 22,28 en 29 mei 1949. Tekst op de keerzijde: Welkom Turners, in het Rode Hoboken. Meisjes en Jongens, Vrouwen en mannen uit Vlaanderen, Wallonië en Nederland. De Socialistische Arbeidersbeweging van Hoboken groet u... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"