403.26: Omzendbrieven van de Belgische Afdeling van de Vierde Internationale (Bulletin interne) - SJW-afdeling Gent
"Collection: RAL-afdeling Gent; Series: 403.1: SJW-afdeling Gent (voor 1971); Level of description: File"