af005693: Belfortparking weg? Ja! - De Decker, Arthur
"Affiche uitgegeven in 1997 voor een referendum tegen de aanleg van een ondergrondse parkeergarage onder het Emile Braunplein (Belfortparking). Afbeelding: belfort van Gent boven auto’s. Tekst: Belfortparking weg? Ja! V.u.: A. De Decker, Smidsestraat 163 – 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"