af007668: Kiezen voor elkaar - SP (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) (Limburg) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto's van Steve Stevaert en Franco Mirisola. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"